Bestilling og retur

Gjennomsnittlig leveringstid

Vi streber etter det beste forholdet mellom pris og kvalitet på produktene våre. Derfor velger vi å sende produktene direkte fra leverandøren. Dette gjør at vi kan spare enormt på transport, lagring, pakking og fraktkostnader og å tilby produktene til en rettferdig pris. Hver bestilling behandles innen 24 timer og gjennomsnittlig leveringstid er 5 - 12 dager eksklusive behandlingstid på 3-5 dager.

Spor din bestilling

Du kan spore bestillingen din via vår Track and Trace-side. Track and Trace kan følges online når som helst og hvor som helst fra 2 - 3 dager etter bestillingen din, slik at du vet nøyaktig når du kan forvente produktene dine hjemme.

Klikk her for å spore bestillingen din >>

Spørsmål om bestillingen din?

Har du spørsmål om bestillingen din? Vi anbefaler at du først sjekker siden med ofte stilte spørsmål

Klikk her for siden vanlige spørsmål >> 

Står spørsmålet ditt ikke oppført her? Vennligst kontakt oss på
info@batega-oslo.com

30 dagers angrefrist (Angrerett)

Det kan selvsagt hende at du ønsker å returnere bestillingen fordi du ikke er fornøyd, eller kanskje du ønsker en annen størrelse eller farge.

I henhold til loven har du 30 dager etter at du har mottatt bestillingen til å returnere den, dette kalles angrerett.

Hvordan kan jeg bytte produkter?

Hvis du ønsker å bytte produktet du har bestilt til en annen størrelse eller farge, er det ikke noe problem! Bare fyll ut kontaktskjema vårt, oppgi ordrenummeret ditt og fortell oss hvilket produkt du ønsker å bytte.

Hvordan returnerer du?

  1. Vennligst informer oss om returen via kontaktskjema. På denne måten kan vi behandle refusjonen umiddelbart.
  2. Last ned returskjema, skriv det ut og fyll det ut fullstendig.
  3. Legg det utfylte returskjema i returpakken.
  4. Send pakken til vår returadresse. Denne er angitt på returskjema.
  5. Send oss track & trace-koden på e-post, slik at vi kan refundere deg så snart som mulig.
  6. VIKTIG: Hvis du ikke informerer oss om returen på forhånd og ikke bruker returskjema, vil vi ikke kunne refundere deg. Dette er fordi vi ikke kan se at pakken tilhører deg. For å være på den sikre siden ber vi deg fylle ut kontaktskjema på forhånd, sende oss track & trace-koden og bruke returskjema. Da kan vi være sikre på at alt går bra.

Avbestilling av bestillinger

Du kan kansellere bestillingen din innen 2 timer etter at du har lagt den inn. Vår ordrebehandling starter automatisk etter 2 timer, så det er dessverre ikke mulig å avbestille etter det. Du kan selvfølgelig returnere pakken så snart du mottar den.

Må jeg betale for en retur?

Ja, alle kunder er ansvarlige for returkostnadene. Avhengig av hvor du bor og antall/type produkter du ønsker å returnere.

Unntak for retur

Produkter som berører menneskehud, som (men ikke begrenset til) undertøy, undertøy, hårtrimmere, barberhøvler, hårpleieprodukter, hudpleieprodukter, øreringer, manikyrprodukter, pedikyrprodukter, falske øyevipper og sminkeattributter, kan ikke returneres på grunn av produktets hygieniske natur.

Hva skal jeg gjøre hvis produktet er defekt?

Så irriterende! Dessverre kan det noen ganger skje at produktet ditt blir skadet under transport. I slike tilfeller må du ta kontakt med oss.

Til gjengjeld leverer vi alltid en ny pakke gratis første gang og kan dessverre ikke gi refusjon. Er det fortsatt feil på produktet når det leveres for andre gang? Denne sjansen er svært liten. Men da refunderer vi selvfølgelig hele kjøpesummen.

Avsenderen er ansvarlig

Avsenderen av en pakke er alltid ansvarlig, også for returer. Oppgi derfor alltid en track & trace-kode og legg ved returseddelen i returforsendelsen for å unngå problemer.

Hvis kunden velger å få produktet levert på et utleveringssted, er kunden selv ansvarlig for å hente produktet. Hvis kunden ikke henter ordren på utleveringsstedet og ordren blir liggende der til den returneres til avsenderen, er kunden ansvarlig for kostnadene

Garanti

Garantiene oppgis separat for hvert enkelt produkt. Hvis dette ikke er tilfelle, kan du kontakte oss via kontaktskjema eller via e-post for mer informasjon.

Kontaktinformasjon

Handelsnavn: Batega-Oslo

E-post: info@batega-oslo.com

Eller bruk kontaktskjema vårt.