Vanlige spørsmål

Se de oftest stilte spørsmålene her. Har du ikke klart å finne svar på spørsmålet ditt? Ta gjerne kontakt med Batega-Oslo støtten via: info@batega-oslo.com

Bytte & Retur

Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du bytte eller returnere den innen 30 dager etter mottak. Produktene må returneres i original stand og med merkelapper og etiketter. Produktet må ikke inneholde spor av bruk.

En returforsendelse skal alltid være utstyrt med en Track & Trace-kode. Avsender er alltid ansvarlig for forsendelsen.

Hvordan returnerer du?

Du har rett til å avbryte bestillingen din av hvilken som helst grunn innen 14 dager etter mottak av kjøpet ditt. Når du har varslet oss om din beslutning om å avbryte, får du ytterligere en 14-dagers periode for å returnere produktet ditt. Dette betyr at du har totalt 30 dager fra du mottar bestillingen til å returnere den. Alle returer skal sendes til vår returadresse i Nederland.

Vær oppmerksom på at du vil være ansvarlig for kostnadene forbundet med retur av varen. For å bestemme disse kostnadene, bør du konsultere nettsiden til din valgte transporttjenesteleverandør, der detaljert informasjon om fraktkostnader er tilgjengelig. Det er viktig å sørge for at produktet du returnerer sendes tilbake med alle dets inkluderte tilbehør og, når det er mulig, i sin opprinnelige tilstand og emballasje. Dette bidrar til å bevare produktets integritet og sikrer en problemfri returprosess.

Før du utøver din rett til retur, ber vi deg om å ta kontakt med oss først på info@batega-oslo.com. Denne første kontakten er avgjørende da den hjelper oss med å legge til rette for returen din mer effektivt. Når vi har mottatt din returnerte vare og bekreftet at den er i god stand, vil vi behandle en refusjon av kjøpesummen. Denne refusjonen blir vanligvis utstedt innen 7 virkedager etter mottak av det returnerte produktet.

Vår 30-dagers returpolicy er designet for å gi deg ro i sinnet og fleksibilitet når du handler hos oss. Vi forstår at omstendigheter kan endre seg, og vi streber etter å imøtekomme våre kunders behov så mye som mulig. Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse angående denne policyen, nøl ikke med å kontakte vårt supportteam.

Vi gjør alt vi kan for å levere produktene dine så raskt som mulig, derfor behandles bestillinger samme dag og det er ikke alltid mulig å kansellere en bestilling.

Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du enkelt og raskt returnere det innen 14 dager etter mottak.

Se vår Bestilling og retur for mer informasjon.

Bestilling & Levering

Vi sender produktene direkte fra leverandøren, slik at vi kan spare lagring, frakt og pakkekostnader og kan tilby deg produktene til en fast lav pris.

Gjennomsnittlig leveringstid er 7-14 dager

Lurer du på når pakkene dine skal leveres? Se statusen til bestillingen din raskt og enkelt på Ordresporing-siden.

Så snart pakken er behandlet av postordreselskapet, blir Track and Trace-informasjonen tilgjengelig. Dette kan ta noen dager etter at bestillingen er lagt inn.

Min bestilling

Via Ordresporing-siden kan du skriv e inn e-postadressen og ordrenummeret for å spore pakken din.

Etter at du har lagt inn en bestilling hos Batega vil du automatisk motta en ordrebekreftelse som inneholder ordrenummeret ditt.

Fikk du ikke noe?

Vennligst sjekk spamboksen din eller kontakt oss direkte via Kontakt-siden eller via følgende e-postadresse: info@batega-oslo.com

Fordi vi samarbeider med forskjellige verdensomspennende leverandører, er det mulig at produktene sendes separat. Vær derfor oppmerksom på at det kan gå et antall dager mellom levering av produktene.

Andre

Du kan betale enkelt, trygt og raskt via vår sikre SSL-forbindelse med følgende betalingsmåter:

  • Klarna;
  • PayPal;
  • Kredittkort (Visa, Mastercard, American Express).

Teamet vårt er tilgjengelig 7 dager i uken for å hjelpe med alle dine spørsmål. Dette er kun via e-post slik at vi kan hjelpe våre kunder raskt og riktig.